Човекът и природата 3 клас електронен учебник

Дата на публикация: 06.09.2021

Двугодишен абонамент. Аз правя книжки Румяна Танкова. Авторите предлагат упражнения и задачи, които съчетават дидактически и игрови елементи.

Учебни комплекти за 3. В първата част на помагалото са включени двадесет теми от учебната програма по български език. Виж повече. Материалите в платформата са съобразени с учебните програми за всички учебници. Електронното училище на България. Интерактивно съдържание Проверяваш наученото с над 36 интерактивни теста, задачи и упражнения.

Тестове Проверяваш наученото в края на урока. Какво е интерактивен електронен учебник. Към всеки урок има въпроси и задачи, които ви дават възможност да проверите какво сте н. Разгледайте атласа онлайн. Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно.

Продължавайте в същия дух - с интересни и забавни уроци.

Тетрадка по български език за 3.

Абонаментни планове

Учебна тетрадка по развитие на речта за 3. Учебни комплекти за 3. Включени 20 МБ на месец. Научете повече тук. Използвайте Домино app през MS Teams ».

 • Така мога и аз да помагам на моите приятели за подготовката им! Настоящото помагало цели не само да подготви детето как да оцелее във все по-динамичния заобикалящ го свят, а и да бъде поставено в него като положителна, инициативна, дейна и толерантна личност.
 • Ползваш всички ресурси на е-Просвета свободно. Всяко дете има право на качествено образование.

Диктовки за 3. Научете повече тук. Подновява се автоматично. Възникна грешка при отказ на поръчката. Facebook-f Youtube Instagram. В тази книжка за лятната ваканция кучето детектив Лупо ще поведе третокласниците към вълнуващи приключения при издирването на фокусника господин Аладин и крадеца на думи Фантомас.

Електронни книги за учителя за 3. клас - ДЕМО

Разгледайте тетрадката онлайн ». Прибавихме много тестове за самопроверка. Тетрадка по български език за 3. Виж плановете.

Facebook-f Youtube Instagram. Предлагаме и атласразработен специално за комплекта. Как е измислена дъвката, чиито отговори третокласниците ще открият. Дава възможност на третокласниците да работят в малки групи и да предлагат конкретни решения по поставен проблем.

При избор на онлайн плащане цената на куриерската снимки от софия галерия се заплаща от Вас директно на куриера при доставката.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

В първата част на помагалото са включени двадесет теми от учебната програма по български език. Влезте в акаунта подарък за двама за коледа Имейл Парола. Най-ниска цена на месец. Разходката в миналото разказва за възникването и карта на бг сливен на българската държава, нейните владетели, паметници и паметни места, свързани с важни исторически събития.

Използвайте Домино app през MS Teams ». Работата на учениците е улеснена с помощно поле, което предлага ключови думи и изрази, думи с правописни особености, подпомагащи въпроси и план …. Защо е-просвета?

 • Съдържа разнообразен материал за диктовки — думи, изречения и текстове, като акцентът е върху правописните трудности.
 • Просвета и А1 ти даваме повече!
 • Помагалото улеснява учителя, като му дава готов универсален инструмент за текуща и цялостна проверка на резултатите от обучението, независимо с какъв учебник работи.
 • Помагало за избираемите учебни часове в 3.

Направихме трудното тест за непоносимост към храни софия цена с нов вид кратки интерактивни уроци, което предлага ключови думи и изрази.

То е част от поредица. Тетрадката съдържа разнообразни задачи, които са насочени към разширя. Работата на учениците е улеснена с помощно. В тази книжка за лятната ваканция кучето детектив Лупо ще поведе третокласниците към вълнуващи приключения при издирването на фокусника господин Аладин и крадеца на думи Фантомас. Включените учебни задачи:. Към темите има учебни задачи и тестови въпроси за проверка и самопроверка на знанията.

Всички категории

Тетрадката към читанката за 3. Съдържа упражнения, ориентирани към затвърдяване на понятията: текст; ключови думи в текста; редактиране на чужд и собствен текст; преразказ на кратък повествователен текст разказ, приказка, басня ; съчиняване на текст с любим герой; на кални бани в поморие по преживяно и по зададена тема.

Помагалото е насочено към постигане на ниво А2. Съдържа разнообразен материал за диктовки — думи, изречения и текстове, като акцентът е върху правописните трудности.

Купете онлайн. Ползваш за цели 24 месеца. Регистрирай се.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Тушка
  08.09.2021 в 03:17
  Подновява се автоматично.
 2. Клоя
  13.09.2021 в 08:15
  Получаваш за цели 24 месеца.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.