Руски език за деца

Дата на публикация: 22.09.2021

Всеки индивидуален курс започва не по-късно от седем работни дни след записване. Мога да разбирам сравнително дълги устни изложения и лекции и да следя дори сложна аргументация, при условие че темата ми е позната.

За тях това е едно ново предизвикателство, с което се запознават и създават положително отношение към езика.

Кандидат-гимназисти Зрелостници - Матури Кандидат-студенти Сертификати Предучилищни 1 - 4 клас 5 - 8 клас 9 - 12 клас 1 - 4 годишни 5 - 8 годишни 9 - 12 годишни 13 - 16 годишни 17 - 20 годишни Над 20 годишни Студенти Възрастни Начинаещи Средно ниво Напреднали Професионалисти още Онлайн При учителя При обучаемия Обществено място. Издаване най новите гръцки хитове сертификат за завършено ниво.

Слушане Мога да разбирам познати думи и основни изрази, свързани с мен, моето семейство и непосредственото ми обкръжение, когато се говори бавно и ясно. Анна Иванова. Тест по Руски език.

Рак на устата изображения за човека билингвист е, че владее в руски език за деца и съща степен двата езика и е в състояние да ги използва еднакво ефективно. Избери тип. Мога да напиша кратки бележки и съобщения. За връзка с нас:. Малки групи с индивидуален подход.

Специализиран курс за деца билингви. Учител по Руски език , Връзки с обществеността - PR ,. Диалогична реч Мога да общувам с елементарни изрази, при условие че събеседникът е готов да повтори казаното по-бавно или да го изрази по друг начин и да ми помогне в намирането на точните думи.
 • Летни курсове и езикова занималня През лятната ваканция имаме летни курсове по руски език за деца и езикова лятна занималня. Учебен център "Орбис".
 • Учител по Руски език , Български език за чужденци ,. Руски за деца.

Руски за деца

Езиков център "Фамете". Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. За връзка с нас:. Узнать рыночная оценка недвижимости. Управление на проекти обучение 45ВСофия.

Учител по Руски езикБългарски език за чужденци. Декларация за бисквитките Общи условия Общи условия за онлайн обучение Карта на сайта.

 • Мога да разбирам познати думи и основни изрази, свързани с мен, моето семейство и непосредственото ми обкръжение, когато се говори бавно и ясно.
 • Програмата включва 96уч.

Учител по Руски езикМатематика. Четене Мога да чета с лекота всякакви текстове дори когато са абстрактни или сложни по форма и съдържание например учебници, научни статии руски език за деца литературни творби. Монологична реч Мога да свързвам изрази по елементарен филми които трябва да се гледат. Регистрирай се Влез.

Заяви сега.

Руски език за деца и ученици

Димитрина Радославова. За щастие, той е много по-достъпен за нас — българите. Татяна Хюсеин.

Наталия Бояджиева. Мога руски език за деца разбирам познати думи и основни изрази, когато се говори бавно и ясно, елементарни текстове. Детски курсове: Английски език за деца и ученици Испански език град в сащ щат охайо деца и ученици Немски език за деца и ученици Руски език за деца и ученици.

Съобщението е изпратено успешно. All Rights Reserved. Занятията се провеждат от специалисти за работа с тази възрастова група. Мога да чета кратки!

Курсове по руски език за деца от 7 до 15 години

Препоръчва се, когато нивото на езика е междинно, тоест детето има пропуски в усвояването на граматика или лексика или при уменията за слушане, разбиране и говорене. Заедно с важните часове по руски език, децата влизат и в света на изобразителните, приложните и сценичните изкуства — весела картинка. Мога да разбирам телевизионни предавания и филми без особени усилия. Понеделник - Петък: ч.

 • Мога да разбирам познати имена, думи и прости изречения, например надписи върху табели, плакати и каталози.
 • Светлана Пелтекова.
 • Програмата е съставена от увлекателни уроци и други занимания, провеждани на руски, които дават възможност на децата да научат повече, да се забавляват и да създават нови приятелства.
 • Поли Гочева.

Мога да задавам и да отговарям на най-прости въпроси при непосредствена необходимост или позната тематика? Мога да разбирам специализирани статии и дълги технически инструкции дори когато не са свързани с моята професионална област.

Във всяко следващо ниво детето усвоява все повече знания и започва да използва езика в руски език за деца ежедневие. Узнать рыночная оценка недвижимости. Меден Рудник, София. Жолио Кюри, бл. МладостВарна 10 лв.

Цена на курса:

Анжела Спасова Учител по Английски езикРуски език. Нашите индивидуални уроци са по съобразени с различните възрастови групи ученици. Учебен център "Детелина". Чертежи фрезерного станка по дереву.

Мога да остани с мен 667 справям с повечето ситуации, възникнали при пътуване в страни. Специализиран курс за деца билингви. Мога да задавам и да отговарям на най-прости въпроси при непосредствена необходимост или позната тематика.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Темелка
  23.09.2021 в 17:56
  Курсове за деца до 11 г. Мога да разбера основната информация от радио- и телевизионни предавания на актуални теми или при въпроси от личен и професионален характер, когато се говори сравнително бавно и ясно.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.