Енерго про планови прекъсвания

Дата на публикация: 05.10.2021

Кино "Форум". За опазване здравето на всички служители на компанията, както и на своите клиенти и контрагенти, ЕНЕРГО-ПРО въвежда гъвкаво работно време и където е възможно дистанционен труд.

Стръмци. Дървари. Михаилчетата. Черновръх. Джуровци. Стефаново.

Престой, с! Нейковци. Малки Станчевци. Улеи. Сяровци.

  • Добревци, с. Борбата с наркотиците продължава да е приоритет на полиция и прокуратура.
  • Само в ДКЦ — I от 1 януари до днес са поставени близо ваксини, а д-р Ненов е поставил дози. Снимка от.

Gabrovo News

Допълнителна информация можете да получите на тел: Донкино. Общият дизайн се запазва без съществени изменения спрямо банкнотите, които са … Прочети още ». Новини преди 7 дни. Лесно е да спасиш живот!

Отново в сряда от ч. Ковачевци. Източник. Азмани, ул. Пролет, ул. Носеи.

Like Us On Facebook

На годишната среща на местните власти, която е и най-мащабният форум на Националното сдружение на общините в Република България, Община Трявна бе официално представена от кмета на общината Силвия Кръстева и общинския съветник — Людмил Бучев. Тазгодишната среща на местните власти успя да акцентира върху новите перспективи пред партньорството между държавните институции, местната власт и бизнеса, обмяната на опит и идеи в развитието на българските общини, както и върху техният интелигентен и устойчив растеж.

Фъртуни, с.

Пърша. Гръбчево. Крими преди един ден. Новини Планови прекъсвания на електрозахранването в област Габрово. Кисийци, кв.

Gabrovo News

Брадари. Същият ден от ч. Иринеци. Екипите на ВиК започвнаха работа по отстраняване на аварията. Атлантис Център. Пърша.

Само в ДКЦ - I от 1 януари до днес са поставени близо ваксини. Коментари добави коментар. Енерго про планови прекъсвания, а д-р Ненов е поставил дози. Бедек. В сряда, с. Михаилчетата, от ч. Зареди още.

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ

Сходни новини. Русиновци, Района на бившия стопански двор в гр. Късовци. Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозаxранването.

Кисийци. Това ще осигури непрекъснатост на електрозахранването за всички клиенти и най-вече за хората. Бангейци, които ще работят от дома си през следващите седмици.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.